Modal content
×

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

WEB SİTESİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız. Bu Web Sitesi Gizlilik ve Çerez Politikası ile ziyaretçilerin kişisel verilerinin işlenmesi, çerez politikası ve internet sitesi gizlilik ilkeleri belirlenmektedir.

Çerezler (cookies), küçük bilgileri saklayan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından, tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanır. İnternet sitesi tarayıcınıza yüklendiğinde çerezler cihazınızda saklanır. Çerezler, internet sitesinin düzgün çalışmasını, daha güvenli hale getirilmesini, daha iyi kullanıcı deneyimi sunmasını sağlar. Oturum ve yerel depolama alanları da çerezlerle aynı amaç için kullanılır. İnternet sitemizde çerez bulunmamakta, oturum ve yerel depolama alanları çalışmaktadır.

Web sitemizin ziyaretçiler tarafından en verimli şekilde faydalanılması için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler tercih edilmemesi halinde tarayıcı ayarlarından silinebilir ya da engellenebilir. Ancak bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değiştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır.

1.Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenmektedir:

  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin yürütülmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların yapılması ve ilgili iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması.
 
2.Kişisel Verilerin Aktarıldığı Taraflar ve Aktarım Amacı

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

3.Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi

Çerezler, ziyaret edilen internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihaza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Web sitemiz ziyaret edildiğinde, kişisel verilerin saklanması için herhangi bir çerez kullanılmamaktadır.

4.Çerezleri Kullanım Amacı

Web sitemiz birinci ve üçüncü taraf çerezleri kullanır. Birinci taraf çerezleri çoğunlukla web sitesinin doğru şekilde çalışması için gereklidir, kişisel verilerinizi tutmazlar. Üçüncü taraf çerezleri, web sitemizin performansını, etkileşimini, güvenliğini, reklamları ve sonucunda daha iyi bir hizmet sunmak için kullanılır. Kullanıcı deneyimi ve web sitemizle gelecekteki etkileşimleri hızlandırmaya yardımcı olur. Bu kapsamda çerezler;

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan işlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlevler arasında videolar gibi içerik yerleştirme veya web sitesindeki içerikleri sosyal medya platformlarında paylaşma yer alır.

Teknik olarak web sitemizde kullanılan çerez türleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

Oturum Çerezleri

(Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin web sitemizi ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

 

Web sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

  • • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
5.Çerez Tercihlerini Kontrol Etme

Farklı tarayıcılar web siteleri tarafından kullanılan çerezleri engellemek ve silmek için farklı yöntemler sunar. Çerezleri engellemek / silmek için tarayıcı ayarları değiştirilmelidir. Tanımlama bilgilerinin nasıl yönetileceği ve silineceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.allaboutcookies.org adresi ziyaret edilebilir. Ziyaretçi, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkânına sahiptir.  

6.Veri Sahiplerinin Hakları

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11 inci maddesi kapsamındaki talepleri, Politika’da düzenlendiği şekilde, ayrıntısını Bakanlığımıza ileterek yapabilir. Talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvuruları ücretsiz olarak sonuçlandırılır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre ücret talep edilebilir.

 

  • e-Devlet
  • İçişleri Bakanlığı
  • Diğer Valilikler

Valilikler

Artvin Valiliği
Artvin Valiliği
Artvin Valiliği
  • VALİLİK
    Yöneticilerimiz Valilik Birimleri Görev Yapmış Valiler Tarihçe Mevzuat İl Protokol Listesi Kurumsal Logo İmza Yetkileri Yönergesi
  • ARTVİN
  • İLÇELERİMİZ
  • HİZMETLERİMİZ
    Hizmet Birimleri Kamu Hizmet Standartları Yatırım Programı
  • GÜNDEM
    Haberler Validen Haberler Duyurular İhaleler Basın Açıklamaları Basın Bülteni Resmi Kurullar Takvimi
  • İLETİŞİM
°C
21
Haziran2025
Parçalı Bulutlu
23
°C
5 Günlük Hava Tahmini
temizle
  • VALİLİK
    • Yöneticilerimiz
      • Vali Dr. Turan Ergün
      • Vali Yardımcıları
        • Berker Çırak
        • Dilara Şenoğlu
        • İsmail Erdoğan
        • Göktuğ Kaan Ayaz
      • Kaymakamlar
        • Ardanuç Kaymakamı
        • Arhavi Kaymakamı
        • Borçka Kaymakamı
        • Hopa Kaymakamı
        • Kemalpaşa Kaymakamı
        • Murgul Kaymakamı
        • Şavşat Kaymakamı
        • Yusufeli Kaymakamı
    • Valilik Birimleri
      • Özel Kalem Müdürlüğü
      • İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
      • İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü
      • İl Yazı İşleri Müdürlüğü
      • İl İdare Kurulu Müdürlüğü
      • İdare ve Denetim Müdürlüğü
      • İl Sosyal ve Etüt Proje Müdürlüğü
      • İdari Hizmetler Şube Müdürüğü
      • Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
      • Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü
      • Açık Kapı Şube Müdürlüğü
      • 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü
    • Görev Yapmış Valiler
    • Tarihçe
      • Artvin
      • Ardanuç
      • Arhavi
      • Borçka
      • Hopa
      • Kemalpaşa
      • Murgul
      • Şavşat
      • Yusufeli
    • Mevzuat
    • İl Protokol Listesi
    • Kurumsal Logo
    • İmza Yetkileri Yönergesi
  • ARTVİN
  • İLÇELERİMİZ
  • HİZMETLERİMİZ
    • Hizmet Birimleri
      • İl Jandarma Komutanlığı
      • İl Emniyet Müdürlüğü
      • İl Özel İdaresi
      • İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü
      • İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
      • İl Göç İdaresi Müdürlüğü
      • İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü
      • İl Milli Eğitim Müdürlüğü
      • İl Müftülüğü
      • İl Defterdarlığı
      • Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü
      • Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
      • İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
      • İl Sağlık Müdürlüğü
      • Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü
      • İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
      • Ticaret İl Müdürlüğü
      • Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü
      • Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü
      • Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü
      • İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü
      • Hopa Gümrük Müdürlüğü
      • Sarp Gümrük Müdürlüğü
      • Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı
      • DSİ 26. Bölge Müdürlüğü
      • İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğü
      • Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü
      • MTA Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü
      • TEİAŞ 14. Bölge Müdürlüğü
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Yatırım Programı
  • GÜNDEM
    • Haberler
    • Validen Haberler
    • Duyurular
    • İhaleler
    • Basın Açıklamaları
    • Basın Bülteni
    • Resmi Kurullar Takvimi
  • İLETİŞİM
 

ARTVİN'DE “TARIM VE HAYVANCILIK FAALİYETLERİ" KONULU EKONOMİ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

21.10.2017
Artvin Valiliği ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğince yıl içerisinde düzenlenen ‘Su Ürünleri’, ‘Arıcılık’, ‘Hayvancılık’ ve ‘Bitkisel Üretim Faaliyetleri’ konulu 4 çalıştayın sonuç raporlarının değerlendirilmesi ve ekonomik katkısı konulu toplantı gerçekleştirildi.
 
Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Öğretmenevinde düzenlenen çalıştayda yaptığı konuşmada, Artvin’de tarım ve hayvancılık faaliyetlerini değerlendirmek, sektörde yaşanan sorunları ortaya koymak, çözüm önerileri ve üreticileri desteklemek amacıyla 4 farklı alanda çalıştay düzenlendiklerini söyledi.
 
 Doğanay,  Artvin Valiliği olarak su ürünleri, arıcılık, hayvancılık ve bitkisel üretim ve hayvancılık alanındaki projelere ve çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.
 
Artvin’in 63 bin 100 hektarlık alanı ile yüzde 9’unu tarım alanlarının oluşturduğuna dikkat çeken Vali Doğanay, “İlimizin yüzde 54’ünü orman arazisi, yüzde 22sini kültür dışı arazi, yüzde 15’ini çayır mera arazisi ile yüzde 9’unu tarım arazisi oluşturmaktadır. Ayrıca ilimiz genelinde Çiftçi Kayıt Sistemine 13 Bin 272 üretici kayıtlıdır. Üreticilerinin çoğunluğunu fındık üreticisi oluşturmaktadır. Ayrıca hayvancılık faaliyetleri kapsamında 18 bin 90 işletmede 64 bin 470 adet büyükbaş, bin 397 işletmede 114 bin 993 küçükbaş, bin 788 işletmede 100 bin 206 adet arılı kovan ile 41 işletmede yıllık 680 ton su ürünlerine sahibiz.”dedi.
 
Tarımsal desteklemeler hakkında bilgi veren Doğanay,” 2003-2015 yıllarında bitkisel üretim desteklemelerinde 223.482.871, hayvancılık desteklemelerinde 44.289.650 ve diğer desteklemeler kapsamında ise 61.709.812 lira olmak üzere toplam 329 milyon 662 bin 333 liralık tarımsal desteklenme sağlanmıştır. Son 13 yılda bitkisel üretim desteklemelerinde yüzde 500, havyacılık desteklemelerinde yüzde 3 bin 400, diğer desteklemelerinde ise yüzde 3 bin 855 artış olmuştur” dedi.
 
Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ise bu tür çalıştayların Artvin'in tarım sektöründeki sorunlarının çözümü noktasında önem arz ettiğini dile getirdi.
 
Kışla, siyasiler ve bürokratlar olarak çiftçilerin haklı taleplerinin yerine getirilmesi için gayret göstereceğini kaydetti.
 
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur ise kurumun çalışmalarını, faaliyetlerini ve projelerini slayt sunumu eşliğinde yaptı.
İlde düzenledikleri 4 çalıştayda alınan kararlar hakkında bilgi veren Okur, şunları söyledi :
 
“2016 Mayıs ayında yapılan su ürünleri çalıtayında yol, su ve elektrik sorunları, kiralamalar sırasındaki sorunlar, HES inşaatları, ÇED raporu sorunu, su ürünleri desteklemelerinin iyileştirilmesi, yavru balık desteklemesi ve ilgili kurumlara kararlar ise teknik personel ihtiyacı, soğuk hava deposu ve yeni barajların üretime açılması ile beklemede olan kararlar ise imar iskan izinleri, su ürünleri rehabilitasyon projeleri, yatırımların teşvik edilmesi, tarımsal kredi sorunu, balık yem fabrikası ve işleme tesisi kurulumu kararları alınmıştır.
 
2017 Şubat ayında düzenlenen Arcılık çalıştayında ise kışlatma alanlarının belirlenmesi (kısmen), konaklama sorunu (kısmen), tarım ilaçlarının zamansız kullanımı, hastalıklarla mücadele, yasal düzenlemeler, kaçak arı ve bal girişi (mevzuat değişikliği gerekli-denetimler sıklaştırıldı) gezginci arıcıların desteklenmesi ve ana arı desteklenmesi karaları alındı.
 
2017 Mart ayında yapılan Hayvancılık çalıştayında ise, sıvat ihtiyacı, elektrik ihtiyacı, yaban hayvan saldırıları (kısmen elektroşoklu çit dağıtılmıştır), Pazar durumu (kısmen arıcılık için ideal Pazar ortamı oluşturulmuştur), mera hayvancılığı (proje kapsamında ilimiz alınmıştır), göçer hayvancılık, suni tohumlanma ve küpeleme de bitkilerin aktif rol alması, büyükbaş hayvancılık desteklenmesinde birim miktarı tutar azlığı (1 buzağıya yılda 750 lira destekleme veriliyor), işletme kapasitelerin artırılması, kredilendirme sorunu, brucelle hastalığı (destekleme ve aşılama decam ediyor) ve kaliteli damızlık hayvan ihtiyacı karları alındı. Ayrıca ilgili kurumlara sunulan kararlar ise yayla yolları, yayla eski konutlarının durumu, çoban sorunu ve 500 baş düve projeleridir.
 
2017 Mayıs ayında yapılan bitkisel üretim faaliyetleri çalıştayında ise, fındık üretimindeki sorunlar (kısmen), bitki zararları ve hastalıkları (kısmen), tıbbı aromatik bitkiler uygulama ve araştırma merkezi kurulması (kısmen), Artvin’in tamamının organik bölge kapsamına alınması, genç çiftçilerin desteklemesi, eğitim (kısmen), tarım kireci kullanımı ve Artvin’in bitki flora tespiti kararları alındı. Artvin’in meyve ve yemiş evanterinin çıkarılması ve GEN haritalarının oluşturulması, Artvin’e uygun ürünlerinin yetiştirilmesi, Gen bankasının kurulması, tarımsal sulama problemi, tarımsal sulama problemi, tarımsal üretimde KDV oranı ve kivi birliğinin ticaret yapma yasağı kararları alınarak ilgili kurumlara gönderilmiştir” diye konuştu.
 
Çalıştaya, Vali Doğanay, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, kooperatif başkanları ve çiftçiler katıldı.
 
 
 
 
 
https://www.tccb.gov.tr/
https://www.icisleri.gov.tr/
https://www.turkiye.gov.tr/
https://www.cimer.gov.tr/
 

Bizi Takip Edin

  • Resmi Gazete
  • Muhtar Bilgi Sistemi
  • İlan Portalı
  • Kolluk Gözetim Komisyonu
  • Afiş - Kimlik Değişimi
Çarşı Mah. İnönü Caddesi Milli İrade Meydanı No:1 Artvin
0(466)212 10 08
 
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz 🍪 Çerez politikamız hakkında bilgi edinmek için tıklayınız